Калейдоскоп на живота | Анна Кирянова

Калейдоскоп на живота | Анна Кирянова

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

Отговорите знаят философите. И могат да дадат съвет.

С книгата „КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА“ издателство „Гнездото“ започва представянето на известния руски психолог и философ Анна Кирянова. 

Работно ежедневие, мимолетни срещи, размисли на чаша чай, искрени разговори с приятели, вечерни разходки… Често обезценяваме тези малки неща в живота си и спираме да ги забелязваме. Но те са като цветните стъкълца в калейдоскопа, които създават причудливи форми и рисунки. Понякога е достатъчно просто да разтърсите тези стъкълца в паметта си и да погледнете по-отблизо, за да видите истинско чудо.

Дълбоките и мъдри истории на Анна Кирянова, вдъхновили хиляди читатели, ще ви помогнат да видите необикновен рисунък в калейдоскопа на своя живот и да погледнете на света по нов начин.

Докато прелиствате страниците на „Калейдоскоп на живота“, ще размишлявате над жизнени ситуации заедно с един проницателен психолог и мъдър философ, който неведнъж се е изправял пред сложни житейски дилеми. И ще получите от него простички и мъдри съвети.

КНИГАТА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ В КНИЖАРНИЦА „ГНЕЗДОТО“ – www.gnezdoto.bg

Книгата съдържа 156 малки истории, леки, приятни и разбираеми, които ще стоплят душата ви, ще ви подскажат решение, ще ви накарат да преосмислите важни аспекти от своя живот. И ще ви вдъхновят за промяна. Ще променят самите вас…

Философията на Анна Кирянова е, че позитивните хора невинаги са в състояние самостоятелно да разпознаят в себе си положителната енергия, която може да промени живота им към по-добро. Затова е необходима помощта на специалист, който знае как да „извади“ всичко хубаво и добро, което човек носи в себе си, и да накара това добро да работи в негова полза.

„Анна Кирянова е философ. Философите създават утопии. Някои философи построяват своите утопии на основата на равенството, други – на мъдростта или справедливостта. А Анна Кирянова гради своите утопии върху доброто. … Надяваме се, че някой ден ще попаднем в света на доброто на Анна Кирянова.“ – Проф. Константин Кисельов, доктор на философските науки

●●●

ЗА АВТОРА

Анна Кирянова е известен руски психотерапевт и професионален философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Има висше философско образование и второ образование със специалност „психологическо консултиране и психология на личността“.

Има издадени редица книги, свързани с професионалната ѝ дейност, както и литературни произведения в жанра на трагикомедията. Член е на Съюза на писателите на Русия, на Руската асоциация на практикуващите философи и на Руското философско общество. Носител е на литературни награди.

От 2014 г. Анна Кирянова започва да води свои страници в различни социални медии, където вече има над 1 милион последователи. През 2018 г. влиза в топ 20 на най-добрите рускоезични фейсбук блогъри. Носител е на „Сребърен бутон“ в YouTube.

Разработва собствен уебсайт, където потребителите могат да се запознаят с авторските ѝ програми, да гледат полезни видеоклипове и да се запишат за консултации. Книгите и видеоклиповете на Анна Кирянова помагат на хиляди хора да намерят отговори на най-важните житейски въпроси. Работи в областта на философия на съдбата, философия на взаимоотношенията и щастието. От 30 години изучава негативните влияния, завистта и мистичното съзнание.

През 2019 година започва публикуването на поредицата от книги под надслов „С ВКУС НА МЕНТА. ДУШЕВНИ КНИГИ ЗА ДОБРИ ХОРА“, част от която са и книгите „КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА“„ОБИКНОВЕНО ЧУДО“ и „УЮТНИ ХОРА“.

Корица: Мека
Страници: 352
Формат: 14.5 х 21 см
Тегло: 0.460 кг
Превод от руски: Ася Григорова
ISBN: 978-619-7316-47-6
Издадена: 30 май 2023 г.
Издателство: Гнездото

Промоцията е валидна до 15 април 2024 г. при поръчка онлайн!

САМО ДО 15.04.2024 - 30% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КНИГИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!ВИНАГИ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ. www.gnezdoto.bg